Geavanceerd zoeken

Klantenservice

Lenen hulpmiddelen
U kunt via de Groene Kruis Winkels en de diverse uitleenpunten van uw thuiszorg organisatie kleine hulpmiddelen lenen. Lenen kan 2 * 3 maanden. Informatie over lenen, huren, kopen betreffende een periode na de wettelijke uitleentermijn kunt u verkrijgen via de medewerksters van de Groene Kruis Winkels.
Grote uitleen artikelen kunnen door het Hulpmiddelencentrum thuisbezorgd worden.
Voor het lenen hebt u geen verwijzing nodig van arts of specialist, wij zullen vragen naar naam, adres en telefoongegevens, sofi nummer en het inschrijfnummer en de naam van uw zorgverzekeraar.
Kraambed
Via hulpmiddelencentrum kunt u een kraambed aanvragen. www.hulpmiddelencentrum.nl/T0900-4602460
Kleinere hulpmiddelen zoals klossen, ondersteek en ruggensteun kunt u bij de diverse uitleen punten en Groene Kruis Winkels afhalen. Zie voor adresgegevens "contact".
Borstkolf
Via de Groene Kruis Winkels kunt u een Medela borstkolf huren. U huurt de motor en betaald daar 15,00 euro huur per week voor. Wij vragen een borg van 100 euro en u dient zich te legitimeren. De huur wordt achteraf met de borg verrekend. Bij het gebruik van de Medela kolf dient u een kolfsetje t.w.v. 36,65 euro te gebruiken welke u apart moet aanschaffen.
Lichttherapie
Via de Groene Kruis Winkels kunt u een lichtbak tbv lichttherapie huren. De huur bedraagt voor 2 weken 68,00 euro. Wij vragen een borg van 68,00 euro welke op de afgesproken retourdatum aan u wordt terugbetaald. Over iedere dag dat de lamp te laat terugkomt, rekenen wij 11,00 euro. Tevens dient u zich te legitimeren.
Plaswekker
U kunt bij de Groene Kruis Winkel de Rodger plaswekker kopen, uitsluitend tegen contante betaling. Bent u niet in de gelegenheid een van de vestigingen van de Groene kruis Winkel te bezoeken voor de aanschaf van deze wekker dan verwijzen wij u naar de webwinkel van Rodger plaswekkers op internet.